line

PHILOSOPHY

Philosophy Jacob and Jacoba

Jacob and Jacoba combineert passie voor shawls met een doelstelling: namelijk een shawl te produceren die door de volgende generatie nog gedragen wordt.

Kenmerkend voor de shawls zijn de hoge kwaliteit en het tijdloze grafische design om zo voorbijgaande trends te doorstaan zonder in te boeten aan hedendaagse aantrekkelijkheid. De shawls worden handgedrukt in een zeer beperkte oplage (limited editions) om zo het exclusieve karakter van de shawls te waarborgen. Het familiebedrijf is genaamd naar de grootvader van vaders kant (Jacob) en de grootmoeder van moeders kant (Jacoba). De familie tradities waren een inspiratie voor simpele maar sterke en krachtige ontwerpen. Wij hopen dat onze filosofie aansprekend is en dat het dragen van een Jacob and Jacoba net zoveel plezier geeft als de productie ervan.

Jacob and Jacoba ontwikkelt producten die in Nederland zijn ontworpen en ambachtelijk worden geproduceerd. Alle producenten zijn door ons persoonlijk bezocht om zeker te weten dat op een eerlijke en kwalitatief hoogwaardige wijze wordt geproduceerd.